De zorgverzekeringen voor 2017

Zoals uit publicaties al duidelijk is geworden gaat het eigen risico voor de zorgverzekering in 2017 niet omhoog. Daarentegen stijgt de premie van de basis verzekering wel boven het verwachtingsniveau. Het is goed om te kijken wat uw zorgverzekeraar dit jaar met de premie doet en of het wellicht voor u interessant is om over te stappen naar een andere verzekeraar. Op onze site (www.renevangameren.nl) vindt u een rekenmodule die u behulpzaam kan zijn bij het maken van een juiste keuze.

Naast onze goede ervaringen met de zorgverzekeringen van de ONVZ en de Amersfoortse, hebben wij dit jaar als alternatief het uitstekende product van de Stad Holland. Bij deze verzekeraar kunt u zonder medische waarborgen zowel de basis- als de aanvullende verzekering onderbrengen! Vragen hierover? Wij weten de weg!